Alcatraz Hard Rock & Metal Festival maakt 6 nieuwe bands voor 2016 bekend

Facebookrssmail

Foto (c) Armelle van Helden, RockMuZine
Foto (c) Armelle van Helden, RockMuZine
Op zaterdag 13 & zodag 14 augustus 2016 kunnen liefhebbers van het hardere werk terecht in Kortrijk voor alweer de negende editie van Alcatraz Hard Rock & Metal Festival. Vandaag worden de volgende 6 bands aan de affiche toegevoegd: Avantasia, Kreator, Avatar, Exodus, the Answer and Thundermother.

Eerder al maakte de organisatie de komst van volgende bands bekend: Within Temptation, Ministry, Children of Bodom, Devildriver, Airbourne, Flotsam and Jetsam, Metal Church, Korpiklaani, Whitesnake, Triptykon & Lita Ford.

Binnenkort volgt de bekendmaking van alweer een opmerkelijke act en midden juni volgt de bekendmaking van de headliner voor zondag. RockMuZine.nl is dit jaar natuurlijk weer mediapartner, dus houdt RockMuZine.nl in de gaten voor het laatste nieuws rond Alctraz.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ