308 Ghost Train komt met eerste single van nieuwe EP

Facebookrssmail

De Amerikaanse rockband 308 Ghost Train is terug met een nieuwe EP, ‘Bleed over me’. De band uit Cortez, Florida heeft nog steeds een sound die gebaseerd is op het beste uit het rockverleden en een opbeurende en inspirerende boodschap voor de fans van nu. Zelf noemen ze het “Message Oriented Rock with a Classic Vibe”. Dus…

De muziek van 308 Ghost Train maakt muziek die verder gaat dan het reguliere rockgenre; muziek met inhoud en een eigen stijl. De eerste EP, ‘Born In The Wild’ kwam in mei 2019 uit en de nieuwe EP ‘Train Of Thought’ is uitgekomen op 3 juni. De eerste single van de EP is ‘Bleed Over Me’, die nu uit is. Single en EP worden de wereld ingeholpen met hulp van de Universal Music Group.

308 Ghost Train is opgericht door songwriter en zanger Anthony ‘Train’ Caruso. De muziek die hij schrijft draagt ​​een boodschap van inclusie, spiritualiteit, positiviteit, hoop en patriottisme die onze wereld nodig heeft en Caruso voelt dat de wind hem zijn hele leven naar dit project heeft geduwd. Hoewel de achtergrondmuzikanten kunnen variëren, blijven The Ghost en Train een stabiele factor, op dit moment aangevuld met 308 Ghost Train. Hoe dan ook, deze veelzijdige outfit heeft 308 Ghost Train geholpen om vergeleken te worden met John Fogerty / CCR, Bon Jovi, Bruce Springsteen en John Mellencamp.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ