Judas Priest naar TivoliVredenburg

Facebookrssmail

judaspriest
De legendarische Engelse band Judas Priest is een van de grondleggers van de heavymetal. De band begon in 1969 met bluesy, progressieve rock, maar het grote succes kwam pas tien jaar later, toen Judas Priest overschakelde op een commerciëlere stijl. Hun doorbraakalbum British Steel (1980) katapulteerde het in spijkerleer gehulde gezelschap naar stadionproporties en wordt anno nu gezien als een van de standaardalbums uit de metalcanon. In 2014 verscheen hun zeventiende plaat Redeemer Of Souls, waarop de band terugkeert naar de sound die hen groot heeft gemaakt. De band kondigde een paar jaar geleden aan niet meer intensief te willen toeren, maar in 2015 kruipt het bloed weer waar het niet gaan kan en staat Judas Priest zondag 14 juni exclusief in TivoliVredenburg.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ