Speedfest 2015 brengt namen naar buiten

Facebookrssmail

speedfest 2015Speedfest 2015 wordt op 21 november grootser dan groot. Voor de 10e editie van het festival hebben de mannen van Peter Pan Speedrock namen als Dictators NYC, Danko Jones, Voivod, Carcass, Backyard Babies, Obituary en Napalm Death kunnen vastleggen. Dit zijn 7 andere namen dan RockMuZine inmiddels al heeft bekend gemaakt. De organisatie wil deze namen bevestigen noch ontkennen, maar RockMuZine is er 100% zeker van dat de namen ook in November in het Eindhovense Klokgebouw zullen staan.

Binnenkort volgen nieuwe bevestigingen, dus hou RockMuZine.nl in de gaten, en we zullen zien wie er gelijk had…

Speedfest 2006-2015
Peter van Elderen, zanger-gitarist van Peter Pan Speedrock blikt met trots en een vleugje weemoed terug op tien jaar Speedfest. “In retrospectie was die eerste keer in 2006 wellicht niet zo heel professioneel maar wel ontzettend memorabel. (lacht:) En vooral lekker overzichtelijk. Dat is anno nu wel even anders met 3 podia, 25 bands en 5000 bezoekers. We hebben er al die jaren bewust voor gezorgd dat Speedfest écht ons eigen feestje is gebleven, met bands die we zelf fantastisch vinden. De lijst is eindeloos maar als ik er een paar mag noemen: The Fuzztones, Turbonegro, Doomriders, Triggerfinger, New Bomb Turks, The Devil’s Blood, Hatebreed, Buzzcocks, afscheidshow Tech-9, Monster Magnet, Graveyard, Pentagram, Reverend Horton Heat, Black Label Society, Airbourne, The Sonics, Suicidal Tendencies, The Dwarves en ga zo maar door.”

Van Elderen wil van dit tienjarige jubileum een alles overtreffende editie maken: “Onze ambities voor Speedfest #10 zijn groot! Het moet de meest spraakmakende tot nu toe worden. Laat ik het zo zeggen: als alle bands die we dit jaar willen hebben – en waarmee we momenteel volop in gesprek zijn – ook kunnen, dan doe ik met de rest van de organisatie een vreugdedansje.”

 

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ