Life’s Electric EP Release Party in PopEi

Facebookrssmail

Life’s Electric is een rockband met een verslaving aan rauwe energie. Met een voorliefde voor het zwaardere gitaarwerk en toegankelijk songstructuren geeft Life’s Electric een moderne twist aan het oude Grunge geluid. Op zaterdag 20 december komt de nieuwe EP Catalyst van de band uit en het bijbehorende feestje organiseren ze in PopEi in Eindhoven!

Stevige riffs, een beest achter het drumstel, een bezeten zanger en een shitload aan energie is wat je krijgt bij Life’s Electric. De 4 heren zijn samen met Robin van Loenen (Destine) de studio in gedoken om deze energie te vangen. Het resulteerde in een dampende rockplaat die Life’s Electric 20 december maar wat graag aan jullie laat horen. Klinkt als: Foo Fighters, Soundgarden, Taking Back Sunday en The Used. “Tekstueel en muzikaal is onze nieuwe EP een pad welke wij als band nog niet eerder hebben bewandeld. Het komt vanuit een diepe plek vanuit ons allemaal en bevat onze rauwe emoties. Ik geloof dat wij als band eindelijk de sound hebben gevonden waar we altijd al naar op zoek zijn geweest”, aldus zanger en songwriter Ferry van der Woude.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ