Decapitated 25th anniversary in Dynamo Eindhoven

Facebookrssmail

Zaterdag 19 februari 2022 komt Decapitated met maar liefst 3 support acts naar DYNAMO Eindhoven! Opgericht in 1996, bouwden de Poolse tech death meesters Decapitated door de jaren heen een reputatie op als één van de internationale leiders in hun genre. Gedurende hun 25-jarige carrière heeft Decapitated zeven studioalbums uitgebracht, die worden beschouwd als enkele van de meest invloedrijke death metal releases van de 21e eeuw. Met hun nadruk op inventieve songwriting vol uiteenlopende invloeden en technisch spel, heeft Decapitated het respect verdiend in het death metal genre en hebben ze een toegewijde fanbase opgebouwd. Vogg, het muzikale brein van de band, creëert nummers die vaak gekenmerkt worden door vlammende tempo’s, verpletterende riffs en memorabele gitaarsolo’s. Live staat de band als een huis en weet een zaal altijd plat te spelen.

Black Tongue is een 5 mans deathcore band uit Hull, Engeland. De band wordt steeds vaker bestempeld als één van de meest originele en grensverleggende bands in de underground scene. Muzikaal combineren ze aspecten van deathcore met sludge/doom metal. Zelf noemen ze dit “downtempo deathcore”. De lage stemming, gekoppeld aan maniakale zang en strak drumwerk, nemen de luisteraar mee op een sonische excursie door een figuurlijke metaalgieterij. Heart O A Coward

Heart O A Coward, de Metalcore band uit Milton Keynes heeft een aanstekelijke passie en gedrevenheid en dat zie je terug in hun live-show, waarbij ze het publiek bij elke show betrekken en een zaal vol meezingende fans achterlaten. 

Inferi is een Amerikaanse melodieuze death metal band gesmeed in Nashville, Tennessee. De band werd opgericht in 2006 en streeft ernaar om het klassieke melodieuze metalgeluid te versmelten met technisch vakmanschap en virtuoze songwriting.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ