Spannende strijd tussen 5 rockbands tijdens Bandenspanning in PopEi

Facebookrssmail

popeiZaterdag 6 december organiseren studenten van IEMES (HBO Fontys International Event, Music & Entertainment Studies) een spannende strijd in PopEi (Klokgebouw 300, Strijp-S, Eindhoven) tussen 5 bands genaamd Bandenspanning! On the battle stage: High Motion Trio, The Lighthouse, The Estate, Rejected en The Overslept. De bands gaan het deze dag tegen elkaar opnemen in een competitie. De winnaar wat betreft performance en muzikaal talent zal een lidmaatschap voor Popsport winnen. Dit is een organisatie die jonge bands ondersteunt in de muzikale wereld. Ze bieden jaarlijks meerdere workshops en optredens aan waarmee bands hun horizon kunnen verbreden.

Bands uit het hele land zullen het podium van PopEi onveilig maken: High Motion Trio (pop/rock uit Nijmegen), The Lighthouse (progressive indie rock uit Nijmegen), The Estate (coverband uit Didam/Zevenaar), Rejected en The Overslept (pop/rock uit Hilversum).

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ