Eerste namen FortaRock 2019 bekend gemaakt

Facebookrssmail

Amon Amarth, Symphony X, Amorphis, Cult of Luna, Enslaved, Uncle Acid and the deadbeats, Gloryhammer en Power Trip zijn de eerste acht bevestigde namen voor FortaRock 2019. In totaal zal de line-up uit ongeveer 30 artiesten bestaan. FortaRock 2019 vindt plaats op zaterdag 1 en zondag 2 juni in Goffertpark, Nijmegen. In totaal komen er ongeveer 30 bands naar het festival, waarvan de eerste acht reeds bekend zijn: Amon Amarth, Symphony X, Amorphis, Cult of Luna, Enslaved, Uncle Acid and the beadbeats, Gloryhammer en Power Trip. Meer namen, waaronder nog een afsluitende band, worden snel bekend gemaakt.

Het festivalterrein van FortaRock 2019 krijgt een soortgelijke indeling als afgelopen editie en op beide dagen wordt het Goffert Theater bij het festival betrokken.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ