Toetsenist (Small) Faces, Ian McLagan, overleden

Facebookrssmail

Ian McLagan
Woensdagmiddag is toetsenist Ian McLaganin een lokaal ziekenhuis in Austin, Texas, overleden. McLagan werd bij het grote publiek bekend als toetsenist van de Small Faces en The Faces, maar werkte ook samen met onder anderen Jackson Browne, Joe Cocker, Bob Dylan, Melissa Etheridge, Bonnie Raitt, Bruce Springsteen en de Rolling Stones. Hij werd in 2012 opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame .

McLagan overleed iets over half drie plaatselijke tijd, aan de gevolgen van een beroerte, eerder op de dag. Hij zou vandaag eigenlijk moeten optreden tijdens de tournee van Nick Lowe. Of en hoe die tournee nu doorgang zal vinden is niet bekend. Ian McLagan is 69 jaar geworden.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ