Eerste namen Into The Grave 2020 bekend

Facebookrssmail
Behemot op Into The Grave 2018. (c) Ruth Mampuys

Into The Grave 2019 is nog niet eens afgelopen, maar de eerste namen voor 2020 zijn inmiddels al bekend gemaakt. De definitieve locatie is nog onbekend, maar wel kunnen we met al drie namen presenteren.

Niemand minder dan Kvelertak, Havok en Revocation zullen in 2020 het metalfestival, dar al jaren in het centrum van de Friese hoofdstad Leeuwarden wordt gehouden, bezoeken. Door de jaren heen groeidehet festival tot een van de meest gewaardeerde evenementen onder de metalliefhebbers en de laatste jaren stond het Oldehoofsterkerkhof in Leeuwarden dan ook helemaal vol met metalfans.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ