Ontdek nieuwe rockbands tijdens Streekvijver in PopEi

Facebookrssmail

popeiDe nieuwste bands uit de ‘streek’ (regio Eindhoven) ontdek je tijdens het talentontwikkelingsprogramma Streekvijver, dat maandelijks is gevuld met een divers programma dat bestaat uit (nog) onbekende talentvolle bands uit de regio Eindhoven. De programmering zit niet vast aan een muziekstijl. Dit kan van alles zijn: van metal tot hiphop, van singer-songwriters tot drum ‘n bass en van rock tot blues. Kortom maar net wat de vijver biedt. Dit is dè kans om de nieuwste talenten te spotten! Op zondag 11 januari vindt de allereerste editie plaats in PopEi in Eindhoven. De bands die hier gaan spelen zijn Raptor (rock), Rainbow Mafia (rock) The Brain (alternative indie) en Dynamic Solution (groovemetal).

Raptor
Rockband Raptor timmert hard aan de weg. Deze 4 ervaren mannen zijn begin 2014 samengekomen en brachten in april 2014 meteen hun debuutplaat uit. Hun muziek bestaat uit groovy en melodische passages die gepaard gaan met zware riffs en zanglijnen die na één enkele luisterbeurt al in het hoofd gebeiteld zitten. Raptor wordt gekarakteriseerd door zware doch melodische en melancholische muziek, die door zijn veelzijdigheid een hoop mensen zal aanspreken.

Rainbow Mafia
Deze vierkoppige rockband uit Eindhoven vormt een formatie dat zonder moeite het publiek in beweging krijgt. Met de naam ‘Disturbing Your Dinner’ hebben zij al een eigen EP uitgebracht. Hun muziek noemen ze ‘Eclectic multi-genre spontaneously combusting fusion rock’. Kijk, dat belooft veel!

The Brain

De band The Brain is geboren op de MBO opleiding Rock City Institute te Eindhoven. Ze spelen kunstzinnige indie met een vleugje new wave. De vreemde maar slimme arrangementen zetten je af en toe op het verkeerde been. The Brain weet steeds je aandacht weer naar zich toe te trekken en met inspiratiebronnen als Radiohead, Smashing Pumpkins, White Lies en Depeche Mode zetten ze een show neer waar je haast niet omheen kunt.

Dynamic Solution

Dynamic Solutionbrengt met gemak energie over naar het publiek. Met veel enthousiasme zorgen deze mannen voor een onvergetelijk groovemetal optreden. Ze zijn geinspireerd door de oude Sepultura, Soulfly en Cavalera Conspiracy, maar liefhebbers van Slayer, Metallica, Megadeth en Pantera zullen ook zeker niet teleurgesteld worden.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ