Blink-182 op Rock Werchter

Facebookrssmail
Blink 182
Foto (c) Willie Toledo

Blink-182 komt naar Rock Werchter! Op zaterdag 1 juli zal dat zijn. Ook Linkin Park en System of A Down maken die dag hun opwachting in het Festivalpark. Rock Werchter 2017 vindt plaats van donderdag 29 juni tot zondag 2 juli. Zes namen zijn nu gekend. Arcade Fire komt naar Werchter op donderdag 29 juni. Radiohead staat er op vrijdag 30 juni, Blink-182, Linkin Park en System of A Down op zaterdag 1 juli, Foo Fighters op zondag 2 juli.

Blink-182, de meest invloedrijke Amerikaanse punkband uit de jaren 90, heeft veel teweeggebracht met zijn prikkelende combinatie van felle punkrock en zuivere popmelodieën. Groepen als All Time Low, Good Charlotte en Paramore zeggen dat ze nooit hadden bestaan zonder het Californische trio. De wereldroem voor Blink-182 komt er in 1998 met het derde album ‘Enema Of The State’. De singles ‘What’s My Age Again’ en ‘All The Small Things’ zijn ook meezingers aan deze kant van de Atlantische Oceaan. Vier albums, een lange pauze en een bezettingswissel later is ‘California’ (2016) het grootste succesnummer. Nummer 1 in de VS en Groot-Brittannië en top 10 in België. Mooie cijfers voor een groep die net 25 is geworden. Het wordt de tweede keer Rock Werchter voor Blink-182. In 2012 waren ze er ook.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ