Debuut-album Evil Invaders uit in februari

Facebookrssmail

Op 27 februari 2015 komt de debuut langspeler uit van de Belgische band Evil Invaders, getiteld ‘Pulses Of Pleasure’ en dat via Napalm Records. Ook wel omschreven als Iron Maiden On Speed/Hottest Metal Newcomer From Belgium is deze band bezig aan een opmars die niet meer te stoppen lijkt. Na al intensief door Europa te hebben getourd, gespeeld te hebben op twee prestigieuze festivals in België(Graspop Metal Meeting en Pukkelpop)en zelfs al in Japan op een festival gespeeld te hebben, is het nu tijd voor de volgende stap: hun eerste volwaardige plaat.

Pulses Of PleasureTracklist ‘Pulses Of Pleasure’:
1. Fast, Loud ‘n’ Rude
2. Pulses Of Pleasure
3. Eclipse Of The Mind
4. Siren
5. Stairway To Insanity
6. Shot To Paradise
7. Venom
8. Blinded (intro)
9. Master Of Illusion

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ