Tyketto + 7 Miles To Pittsburgh live in de Boerderij op 30 november.

Facebookrssmail

Op donderdag 30 november is de Amerikaanse rockband Tyketto live te zien in Cultuurpodium de Boerderij. Tyketto werd eind jaren ’80 opgericht door zanger Danny Vaughn en scoorde in de jaren ’90 hits met nummers als “Forever Young”, “Wings”, “Seasons” en “Standing Alone”, echter na het uitbrengen van het tweede Tyketto album valt het doek van de band. In 2004 kondigen de leden van Tyketto echter een reünie aan gevolgd door een succesvolle reeks concerten. Met release van “The Last Sunset: Farewell 2007” lijkt er echter een einde te komen aan het Tyketto tijdperk. Niets is minder waar, in 2012 maken de heren een ware comeback met de plaat “Dig in Deep”. Hun meest recente studioalbum, “Reach” werd uitgebracht in oktober 2016 en werd goed ontvangen door pers en publiek. Bijgestaan door drummer Michael Clayton Arbeeny, gitarist Chris Green (Pride, Furyon), Thunder bassist Chris Childs en toetsenist Ged Rylands (Ten, Rage of Angels) klinkt de sound van de band krachtiger dan ooit.

Het voorprogramma wordt verzorgd door 7 Miles To Pittsburgh verraste dit jaar met een van de beste debuutalbums sinds tijden. De lovende recensies in binnen- en buitenland schrijven boekdelen. Naast zanger Adrew Elt (Sleeze Beez, Gin On The Rocks, Physical Graffity) bestaat de band o.a. uit Martin Helmantel (ex Elegy) en Joris Lindner.

Datum: donderdag 30 nov 2017
Zaal: CreativeColors Zaal
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15

Kaarten zijn te koop via de volgende link of aan de kassa bij de zaal (indien beschikbaar).

Op 29 november staat Tyketto in Muziekgieterij te Maastricht

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ