Batmobile op Baroeg Open Air 2015!

Facebookrssmail

batmobileBaroeg Open Air wordt dit jaar gehouden op zaterdag 19 september 2015, de eerste naam is Batmobile. De Nederlandse psychobilly legende zal een optreden geven op het hoofdpodium van het gratis festival. Baroeg Open Air vindt plaats op de festivalweide in het Zuiderpark naast Ahoy.

Het psychobilly trio Batmobile bestaat al ruim dertig jaar en heeft overal ter wereld opgetreden. Vorig jaar was de band maar liefst twee keer in Rotterdam te bewonderen, namelijk op het Scumbash festival en met een eigen show in poppodium Baroeg. De heren van Batmobile laten hun fans in 2015 niet in de steek, want ze komen terug naar Rotterdam en doen dat op Baroeg Open Air.

Het gratis festival Baroeg Open Air was vorig jaar een groot succes met ruim 7.500 bezoekers. Daarnaast heeft het festival de Rotterdam Music Award voor ‘Beste festival 2014’ binnengehaald. In 2015 zal Baroeg Open Air weer twee podia hebben en zal de nadruk liggen op een underground en alternatieve programmering. Naast het hoofdpodium is er een tweede podium waar overdag ruimte is voor startende talentvolle acts en ’s avonds voor elektronische acts.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ