Rob Zombie exclusief naar de Effenaar

Facebookrssmail

Rob ZombieKoning van de shock rock en horrormeester himself komt op 29 juli voor exclusieve Nederlandse show naar Effenaar in Eindhoven. Schrijver, filmmaker, maar toch vooral Hellbilly Deluxe! Rob Zombie heeft een loopbaan in de rock ‘n roll die er niet om liegt, zeker als je bedenkt dat White Zombie -de band waar hij mee doorbrak- al weer sinds 1996 uit elkaar is.

Het einde van White Zombie betekende het begin van Rob Zombie; een solo avontuur met talloze albums en shows op de grootste festivals van de wereld, een fulltime carrière als horrormeester (o.a. de cult klassieker ‘House of 1000 Corpses’) en videoregisseur voor tientallen rockbands. Maar een oude vos verliest zijn streken zelden en gelukkig geldt dat ook voor Rob. Zijn laatste album uit 2013 heet ‘Venomous Rat Regeneration Vendor’ en er komt dit jaar ook weer een live album aan. Rob Zombie is gewoon een erg coole motherfucker.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ