Alien Ant Farm speelt debuutalbum “ANThology” integraal in Q-Factory

Facebookrssmail

De Amerikaanse nu-metal band Alien Ant Farm gaat 22 januari het podium van Q-Factory in Amsterdam betreden! En deze avond zal een wel heel nostalgisch tintje krijgen. De band, die sinds 2003 niet meer in Nederland te zien is geweest, gaat namelijk hun debuutalbum “ANThology” uit 2001 integraal spelen.

Het Zuid-Californische viertal Alien Ant Farm werd in 1995 opgericht door de razende singer-songwriter Dryden Mitchell, gitarist Terry Corso, bassis Tye Zamora en drummer Mike Cosgrove. Sinds de formatie heeft de band wereldwijd succes geboekt, met name met hun album ANThology en debuut single “Smooth Criminal”, een funky metal mix van Michael Jackson’s originele nummer. Het nummer kwam op 1 te staan in de US Modern Rock charts en het album werd uiteindelijk platina.

“ANThology” is een complex en divers album, variërend van zachtere, melodische stukken zoals de nummers “Sticks and Stones” en “Death Day” en regelrechte, intense rock in “Courage”. De muziek van Alien Ant Farm is het best te beschrijven als alternatieve metal met groot gevoel voor show en humor.
unnamed (1)

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ