Netwerken, nu ook voor muzikanten!

Facebookrssmail

Muziekkompas_logoOp zoek naar een band of bandlid? Op zaterdag 28 februari opent Muziekkompas de deuren van PopEi in Eindhoven voor alweer de tweede editie van Music Match Maker. De eerste editie bewees al dat muzikanten en bands die op zoek zijn naar medemuzikanten tijdens deze middag op een aangename en efficiënte manier in contact kunnen komen met andere muzikanten om zo een complete band, duo of andere muziekgroep te vormen. Vorig jaar werden er al verschillende matches gemaakt en de organisatie denkt dat het dit jaar niet anders zal zijn.

Muziekkompas merkt dat het voor muzikanten lastig kan zijn om een band te vinden. Andersom is het voor bands die een bandlid zoeken ook vaak lastig een geschikt persoon te vinden. Muziekkompas heeft daarom het initiatief genomen om naast het gebruik van het forum op www.muziekkompas.com, waarop muzikanten elkaar online kunnen ontmoeten, ook een offline ontmoetingsdag te organiseren. Deze dag is voor iedereen die met andere muzikanten samen wil spelen, zowel in kleine bezetting als in bandvorm, en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

De middag begint met een intake tussen 13.30 en 14.00 uur. Men wordt ingetekend op de intakelijst en krijgt een sticker opgeplakt met meer informatie (band/solist en welk instrument). Daarna volgt er een showcase voor alle bands die een muzikant zoeken. Elke band speelt 1 nummer en wordt kort geïnterviewd. Daarna is het ook mogelijk voor solisten om zich te presenteren. Hierbij worden ze begeleid door de docentenband met docenten van SingShop, Gehannes, MijnMuziekles en Centrum voor Pop & Jazz. De middag wordt afgesloten met eventuele individuele matches. Zo kan er een repetitieruimte ingedoken worden om elkaar beter te leren kennen of kan er meegedaan worden met de jamsessie in de zaal.

Alle bands en muzikanten zijn welkom! Meld je van tevoren wel even aan door een mail te sturen naar info@muziekkompas.com met daarin je naam, leeftijd, instrument(en), favoriete muziekgenre(s) en wat voor een muzikant/band je precies zoekt. Muziekkompas zal dan meer informatie geven over de middag en actief gaan zoeken naar een match.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ