Dauthuz video premiere 14 januari op RockMuZine!

Facebookrssmail

De Noord Hollandse death metal band Dauthuz is bezig met de laatste loodjes en is in de afrondende fase van de productie van het debuutalbum dat begin dit jaar zal gaan verschijnen. In aanloop naar de release van de debuutplaat heeft de band een eerste video opgenomen. De video voor het nummer ‘Dying Breed’ zal op 14 januari in premiere gaan op de website van RockMuZine. De video is opgenomen op 4 november afgelopen jaar in Podium De Flux te Zaandam en opmerkelijk is dat de gast vocalen in dit nummer worden gedaan door Izegrim’s brulboei Marloes Voskuil. Daarnaast heeft Dauthuz een nieuwe zanger gevonden in Manoloxx, die de microfoon heeft overgenomen Robbe Kok. Dauthuz heeft verder een Fulltime drummer gevonden in voormalig Funeral Whore drumbeest Nick de Vet.

Zaterdag 14 januari, de dag van de video release, is Dauthuz live te aanschouwen in het Haagse Musicon met de Nederlandse bands Anarchos en Cacatory. Een show die gepresenteerd wordt door de vrienden van The Hague Heavy Metal Alliance.

Door: 20.00
Damage: 5 euro
Kick-Off: 21.00

Meer informatie is te vinden in het Facebook evenement

Liefhebbers van old school death metal zien op 14 januari omstreeks 12:00 de Dauthuz video  premiere van ‘Dying Breed’ het eerst op RockMuZine!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ