Scumbash Festival 2 op 28 februari 2015

Facebookrssmail

ScumBash #2 posterHet Scumbash festival wordt georganiseerd door de eigenaren Leen en Bertus van de Rotterdamse mannenbarbier “ Schorem”. In tegenstelling tot de barbiershop mogen er op het festival wel vrouwen komen. Scumbash is een festival voor iedereen die een gerse dag wil hebben met goeie muziek en lekker eten & drinken.

Vorig werd het festial voor het eerst georganiseerd en was direct een succes. Uitverkocht met 3.500 bezoekers, goed georganiseerd , geen gezeik en een lekkere sfeer. Als locatie wordt weer gebruik gemaakt van Nederlands mooiste industriele monument de Van Nelle fabriek in Rotterdam.

De organisatie wil met ScumBash #2 opnieuw een sfeervolle editie neerzetten die aansluit bij de uitstraling en sfeer van haar eigen barbiershop in de havenstad. Bertus: “We hebben bij Schorem altijd gezegd dat de drempel voor iedereen laag moet blijven, ongeacht of je nu een vol getatoeëerde rocker of een kantoorpik bent. Geen gezeik: knippen en scheren, elke gast is welkom! We willen in Rotterdam een feestje houden waar iedereen zich thuis voelt en van dezelfde muziek kan genieten die wij in onze barbiershop uit de speakers laten knallen. Punk, metal, country – zolang er maar aan snaren wordt gerukt en je hart er sneller van gaat kloppen.”

De line up bestaat voorlopig uit: Monster Magnet, Reverend Horton Heat, the Exploited, Bob Wayne, Batmobile, Sham 69, Bombus, John Coffey, Four Headed Dog, Milwaukee Wildmen & Casa de la Muerte.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ