Hacktivist komt met nieuw album en video

Facebookrssmail

De Engelse rapcore band Hacktivist heeft de release van hun debuut album bekend gemaakt. Het album ‘Outside the Box’ verschijnt op 5 maart en wordt uitgebracht via UNFD / Rude Records. Na verschijnen van 2 ep’s, wat hen een optreden op Fortarock 2013 opleverde, verschijnt dus nu het eerste volledige album. Met de bekendmaking van het nieuwe album heeft Hacktivist meteen een nieuwe video gelanceerd. Het nummer ‘Buszy’ welke gaat over feesten, het tourleven en de toewijding aan het Hacktivist team is te bekijken via onderstaande link. Hacktivist is zaterdag 5 maart live te aanschouwen op het Complexity festival in het Haarlemse Patronaat alwaar de mannen van Textures het hoofdprogramma zijn.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ