Rockmuzine op Paaspop 2015

Facebookrssmail

paaspop-logoVandaag begint weer de traditionele opening van het festivalseizoen met Paaspop in Schijndel. Rockmuzine is met een eigen team aanwezig om verslag te doen van de diverse optredens. Houd de website in de gaten voor sfeerreportages, fotoverslagen en concertrecensies. Op onze Facebookpagina komen ook foto’s te staan van het festivalterrein en het aanwezige publiek. Tag jezelf en je vrienden en like meteen de pagina! Veel plezier op Paaspop!

Zie hieronder de timetable voor vandaag:

timetable paaspop

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ