Weer nieuwe track van The Smashing Pumpkins

Facebookrssmail

The Smashing Pumpkins hebben wederom een track vrijgegeven van hun nieuwe album, welke 9 december uitkomt. Een paar weken geleden werd al ‘Being Beige’ vrijgegeven maar sinds vanmorgen is daar ‘One And All’ bijgekomen. Billy Corgan laat tegenover The Huffington Post weten dat hij bij het schrijven van het nummer ook al meteen de melodie in gedachte had.

Het nieuwe album gaat ‘Moments To An Elegy’ heten en er zullen zeker stukken van gespeeld gaan worden tijdens de tour. De band maakte onlangs bekend dat ze het 20-jarig jubileum van het succesalbum ‘Mellon Collie And The Infinite Sadness’ gaan vieren met een Tour.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ