Ex-Lynyrd Skynyrd drummer Bob Burns verongelukt

Facebookrssmail

Lynyrd SkynyrdVrijdag is drummer Bob (Robert) Burns overleden toen zijn auto in Cartersville, Georgia, van de weg raakte en een boom raakte. Burns werd bekend als drummer van de Amerikaanse rockband Lynyrd Skynyrd. Hij richtte in 1966 samen de rockband Lynyrd Skynyrd op en had hits met nummers als ‘Sweet Home Alabama’ en ‘Free Bird’. Burns stopte in 1974 bij Lynyrd Skynyrd, omdat hij het toeren zat zou zijn. Toen de band in 2006 werd opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame, trad Burns nog eenmaal op met de band. Bob Burns was op slag dood bij de botsing, waardoor hij slechts 64 jaar oud werd.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ