Kempenerpop maakt programma compleet

Facebookrssmail

Kempenerpop-2015
Met nog twee maanden te gaan tot het festival heeft Kempenerpop het programma compleet gemaakt voor de volgende editie van 12 tot en met 14 juni. Toegevoegd zijn de welbekende ska-band Bazzookas, het Duitse Bonsai Kitten, Eindhoven Rockcity-iconen Bang Bang Bazooka en Zydecoband Allez Mama, die allemaal de terugkeer naar Kempenerpop maken.

Daar houdt het natuurlijk niet op. Ook Small Time Crooks, Grim Tim, Tarzan’s My Daddy, Magnetic Spacemen, Roy P-Cat and the V8 Daddy’s, Skullshaker en Black Michelin zullen in juni naar Waalre afreizen.

De Kempenerpop-zondag zal net als de vorige editie starten met een bijzonder koffieconcert. Meer informatie daarover wordt later bekendgemaakt. Daarnaast zorgen dj’s Arend Kneiters & Simon van Weleer voor een feestelijke afsluiting van de zondagavond. In samenwerking met deze mannen, aangesloten bij Household Productions, wordt er op de zondag van Kempenerpop een nieuw concept geïntroduceerd op een compleet nieuw en verassend podium.

Eerder werd al bekend gemaakt dat ook Peter Pan Speedrock, The Vintage Caravan (ISL), Wolfskop, Call it Off, Slapback Johnny, Twenty Sicks en The Spineshakers in juni naar Waalre afreizen. Met de toevoeging van de eerder genoemde namen is het programma nu compleet en belooft het wederom een boeiende en afwisselende editie van Kempenerpop te worden.

Meer festivalinformatie is te vinden op www.kempenerpop.nl.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ