Rockfestival Rock Valley gaat als Rock Alive verder

Facebookrssmail

Per direct is het nieuwe festival Rock Valley verder gegaan onder een nieuwe naam: Rock Alive. Met de naamswijziging wil het festival verwarring met andere festivals voorkomen. Op 26 september 2015 vindt de eerste editie van het festival (nu onder de nieuwe naam) plaats, met een keur aan nationale en internationale rock act bij elkaar. De lokatie van Rock Alive, De Basiliek in Veenendaal, blijft ongewijzigd.
unnamed

Als nieuw festival heeft Rock Valley in korte tijd veel interesse gewekt van rock en metal liefhebbers. Rock Valley staat op zichzelf, onderscheidt zich in stijl, inhoud en doelgroep en heeft geen banden met andere muziekfestivals. Toch is na beraad besloten om de naam te wijzigen en daarmee mogelijke verwarring over naamsassociatie met andere festivals te voorkomen.

Vanuit de muziekliefhebbers komt de interesse natuurlijk voor het belangrijkste deel door de indrukwekkende line-up. De legendarische Zweedse band Jerusalem keert voor dit nieuwe festival terug naar Nederland. Daarnaast zijn het Duitse Sacrety, het Finse HB, Frühstück uit Polen en Nederland en David Benson uit Amerika headliners. Met de Nederlandse bands Alive Again, Veritas Infinita, Spyker en Moonradio, het Argentijnse Supresion en ForChristSake uit Noord-Ierland is de mix van oud en nieuw, maar ook nationaal en internationaal talent, compleet.

Rock Alive brengt met haar line-up ook veel verschillende muzieksmaken samen. Van pittige mainstream en alternatieve rock, punk pop/rock, hard rock, melodische metalcore tot aan doom metal, thrash, death metal en symfonische metal; er is voor elke rockliefhebber iets te beleven.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ