Time Table Groezrock bekend gemaakt

Facebookrssmail

Groezrock heeft het tijdschema bekend gemaakt van het punk, hardcore, emo, ska en rock festival dat vrijdag 1 en zaterdag 2 mei zal plaatsvinden in het mooie dorpje van Meerhout te Belgie. Het schema is verdeeld over 5 podia waarvan 2 podia niet voorzien zijn van barrieres wat dus veel stagedives belooft.

Groezrock 2015

Op bijvoorbeeld vrijdag speelt Social Distortion op het Monster Energy Stage. Een Amerikaanse punk-rock band die in 1978 gevormd is in Californie. Na een hiatus in de mid-jaren 80 en vaak van line-up hebben gewisselt, met Mike Ness als enige consistente bandlid, toured de band dit jaar weer ter ere van het 25-jarige jubileum van hun titelloze en bekendste album. Het Back To Basics Stage zal deze zelfde dag Trash Talk accomoderen. Een hardcore-punk band die ook gevormd is in Californie en sinds 2005 bestaat. Na het uitbrengen van 5 studio albums en veel touren, keert de band weer terug naar Europa om helemaal los te gaan op Groezrock.

Zaterdag is de dag dat The Mighty Mighty Bosstones het Monster Energy Stage betreden. Een ska-core band uit Boston, Massachusetts die in 1983 opgericht is. Na veel touren in de jaren 90 bracht de band hun succesvolste album uit ‘Let’s Face It’. En na een pauze tussen 2003 en 2007 is de band weer terug en klaar om het podium af te breken in het Belgische Meerhout. Daarnaast spelen ook de “godfathers of hardcore” van Agnostic Front op die zelfde dag. Deze zullen iedereen laten stagediven vanaf het Impericon Stage. Deze band die door velen worden gezien als de grondleggers van de hardcore in de jaren 80, hebben onlangs een nieuw album uitgebracht genaamd ‘The American Dream Died’. Alhoewel dit album al zeer positief ontvangen hoopt men natuurlijk dat deze New Yorkers ook een aantal nummers zullen spelen van hun klassieker ‘Victim In Pain’.

Het tijdschema van vrijdag met onder andere Atreyu, Unearth, Suicide Silence, Title Fight en Obey The Brave

Timetable Groezrock Rockmuzine.nl

 

En het tijdschema van de zaterdag met onder andere Nasty, No Turning Back, Raised Fist, American Nightmare en Bane

timetable 2 mei klaar

 

 

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ