Laatste Mötley Crüe shows legendarisch

Facebookrssmail

CXU_R2vUoAAt5qj[1]Het zit er op. Mötley Crüe is verleden tijd. De band van Vince Neil, Nikki Sixx, Mick Mars en Tommy Lee is er mee opgehouden. 31 December was het laatste concert van de band en zoals dat hoort, ging Mötley Crüe er in stijl vandoor. De Glamrockers hielden het na precies 35 jaar voor gezien. Aankomst en vertrek was met een lijkwagen en de shows in Los Angeles gebeurden met de nodige spektakelstukken, waaronder onderstaande show van Tommy Lee!:

Tommy Lee and his drum roller coaster last night. Nice Monster Energy Music placement on his wrist.Everyone watching and sharing this video like crazy – do me a favor and go watch my pal Gabbie Rae absolutely kill on this performance – you won't be disappointed – https://www.facebook.com/170328549696069/videos/993440627384853/Also I have gotten over 100+ friend requests, I don't accept random people – sorry. Had to shut off friend requests for now – Feel free to follow and you can see all my public stuff .

Geplaatst door Paul Hebert op dinsdag 29 december 2015

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ