Nieuw album Ghost op komst

Facebookrssmail

Verschillende buitenlandse media melden dat dat we op 21 augustus het nieuwe werkstuk van de band Ghost kunnen verwachten. Het album krijgt de naam ‘Meliora’ (latijns voor ‘Beter’) mee. Ook zou er deze of volgende maand een nieuwe single verschijnen, genaamd ‘Cirice’. Het is niet duidelijk wanneer “nieuwe” zanger Papa Emeritus III bekend gemaakt gaat worden, maar de verwachting is dat dit op 3 juni zal gebeuren, wanneer de band een optreden geeft in hun thuisstad Linköping. Andere nummers die zijn gelekt zijn ‘From The Pinnacle To The Pit’, ‘Majesty’, ‘Devil Church’ en ‘He Is’.

ghost doom

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ