Eerste namen tiende Editie Speedfest uitgelekt

Facebookrssmail

Begin deze week verscheen onderstaande tourposter van de Zweedse band Avatarium, met onder andere Leif Edling (Candlemass) in de gelederen, online. Hiermee wordt een tour aangekondigd met de Zweden van Spiders en de IJslandse band The Vintage Caravan. Deze tour blijkt op 21 november ook Speedfest aan te doen.

Toen Peter Pan Speedrock frontman en Speedfest organisator Peter van Elderen om commentaar werd gevraagd, gaf hij, met een grote grijns, aan de geruchten noch te kunnen bevestigen, noch te ontkennen. De organisatie is bezig met een, volgens eigen zeggen,  “Kei vette lineup”. In een gesprek met zanger Óskar Logi van The Vintage Caravan op Kempenerpop werd het echter bevestigd dat de drie bands inderdaad op Speedfest staan.

civilian

 

 

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ