Buckcherry wordt volwassen!

Facebookrssmail

BuckCherryCalifornische rockband Buckcherry gaat n.a.v. hun laatste EP “FUCK” een adult line uitbrengen. De naam wordt CRAZY BITCH TOYS naar hun grote hit “ Crazy Bitch”. De collectie gaat bestaan uit sexspeeltjes en tattoo verzorgingsproducten.

Ondertussen toert de band gewoon verder ter propmotie van hun laatste EP. Hierop staan 6 coverversies met aangepaste tekst. Zo is bijvoorbeeld de Icona Pop hit “ I love it” aangepast naar “Say fuck it”.
Ben je nieuwsgiering surf dan naar: www.crazybitchtoys.com

fdfggggdfg

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ