Backyard Babies keren terug

Facebookrssmail

De Zweedse sleaze rock iconen van Backyard Babies hebben bevestigd dat hun langverwachte zevende album, Four By Four, op 28 augustus zal worden uitgebracht. Nicke Borg, Dregen, Johan Blomqvist en Peder Carlsson keren terug na wat in 2009 begon als een korte pauze, maar die tot begin dit jaar duurde. Hun laatste studio album is het titelloze album dat in 2008 uit kwam. In 2009 werd het 20 jarige bestaan van de band gevier met de verzamelaar Them XX.

Frontman Borg geeft aan dat ze door de pauze zich hebben kunnen ontwikkelen tot betere songschijvers en muzikanten, waardoor ze hun beste materiaal tot nu toe hebben kunnen schrijven. Het heeft ze de tijd gegeven terug te kijken naar hun oude materiaal en te onderzoeken waarom het publiek, net als de band, zo verzot is op Backyard Babies.
backyard-babies

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ