Louder than Life Festival slaat tenten op voor tweede editie

Facebookrssmail

Het Louder than Life festival gaat dit jaar voor de tweede keer in het Amerikaanse Louisville gehouden worden. Met meer soorten Bourbon en Bier, meer BBQ stands, een extra podium en WWE wrestling. Het festival onderscheidde zich vorig jaar al ten opzichte van andere festivals door hun eigen lokale producten tot kenmerk te maken van het festival. Dit jaar is het uitgebreid.

Ook de line-up is heel interessant met uiteraard veel metal en een aantal southernbands die we in Europa maar zeker in de Benelux niet vaak kunnen zien, zoals Lynyrd Skynyrd, Kentucky Headhunters en Whiskey Myers.

Heb je nog geen vakantie geboekt en wil je altijd al een naar de zuidelijke staten om de bakermat van de country (Nashville), blues/rock-‘n-roll (Memphis) en dixie (New Orleans) te bezoeken dan moet je dit festival nu het nog niet hip is in je route opnemen: 3 en 4 oktober in Louisville, Kentucky.

original

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ