Black Sabbath aangekondigd als eerste headliner Graspop Metal Meeting

Facebookrssmail

Graspop-Metal-Meeting-LogoGraspop Metal Meeting 2016 heeft gisteren de eerste headline bekend gemaakt. Meteen een legende van formaat: Black Sabbath zal op vijdag 17 juni voor de allerlaatste keer zijn duivels in België ontbinden met een exclusieve Benelux show. Graspop Metal Meeting is dus erg gelukkig dat deze heavy metalpioniers tijdens hun afscheidstournee ook de Stenehei in Dessel zullen aandoen.

Black Sabbath kondigde begin 2015 al zijn afscheid aan. Oorspronkelijk leek het erop dat ze hun laatste tournee zouden beperken tot Noord-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland. Maar de Europese fans kunnen nu ook opgelucht ademhalen: op vrijdag 17 juni sluiten frontman Ozzy Osbourne met Tommy Iommi en Geezer Butler Graspop Metal Meeting af. Sinds hun debuutalbum in 1970 scoorde de band wereldhits als Paranoid, War Pigs en Iron Man, waarmee ze aan de basis liggen van het heavy metalgenre. The final tour by the greatest metal band of all time zal de grootste productie uit de geschiedenis van de band uit Birmingham worden. Voor de allerlaatste keer in de Benelux. Echte metalfans weten wat hen te doen staat!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ