Soulfly, Rob Zombie, Epica en meer op de Lokerse Feesten

Facebookrssmail

De Lokerse Feesten in België staan weer voor de deur. Het gezellige jaarlijkse tiendaagse festival op de Grote Kaai in het hart van Lokeren wordt gehouden van vrijdag 31 juli tot en met zondag 9 augustus. Op de eerste zondag is traditiegetrouw de metaldag. Rockmuzine zal hier net als vorig jaar verslag van doen. De definittieve line-up bestaat uit Skindred, Epica, Channel Zero, Black Label Society,  Rob Zombie en Soulfly.

Lokerse feesten

 

Meer dan metal op de Lokerse Feesten

Hou je niet van metal dan is er voor ieder wat wils. Verdeeld over de tien dagen tref je voor een entree van rond de € 40,- per dag bekende artiesten aan zoals; Milow, Mika, Marco Borsato, Clouseau, the Kooks, dEUS, Status Quo, Tom jones, Jesus and the Mary Chain, Kaiser Chiefs,  Leftfield, Chic feat Nile Rodgers, Tori Amos en Robert Plant.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ