Scott Weiland cancelt Europese tournee

Facebookrssmail

Scott WeilandScott Weiland and the Wildabouts hebben hun aankomende Europese tournee plotseling afgezegd. De tournee, die op 3 september van start zou gaan in Londen, is terug gebracht tot slechts één concert, dat in The Garage, in Londen. De tournee zou het album van Weiland, ‘Blaster’ moeten gaan promoten.

Volgens een verklaring van Weiland en het management, was de beslissing niet gemakkelijk, maar zou de beslissing zijn genomen om dat het logistiek en administratief een tour was die te moeilijk was om te voltooien. Daardoor zouden de fans niet hebben gekregen wat ze normaal van Weiland en z’n mannen zouden moeten krijgen. Beter geen show dan een slechts show.

Eén en ander zou natuurlijk ook mede in de oorzaak liggen dat gitarist Jeremy Brown in maart overleed op de dag dat het album werd uitgebracht. Dit heeft een grote impact hebben gehad op Weiland en z’n mannen. Het is nog niet duidelijk of er vervangende datums komen.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ