Hardcore punk superband Great Collapse presenteert debuutalbum op 2 oktober

Facebookrssmail

End Hits Records presenteert met trots het debuutalbum van Great Collapse, ‘Holy War’. Het album verschijnt wereldwijd op 2 oktober. In navolging van de release toert de band in Europa met bands als BoySetsFire, Rise Against en Refused. Afgelopen week werd de eerste song van het album vrijgegeven.
Great Collapse

Great Collapse bestaat uit voormalige leden van Strike Anywhere (Thomas Barnett), Rise Against (Chris Chasse), Set Your Goals (Joe Saucedo), At Risk (Tom Arnott) en Death By Stereo (Todd Henning). Een waar collectief aan punk- en hardcorehelden, opgericht door Thomas Barnett, die na zijn verhuizing naar de Amerikaanse westkust rust en vrede zocht na het vele toeren met Strike Anywhere. Na een ontmoeting met Rise Against gitarist Chris Chasse, viel dit plan in duigen en al snel bevond Great Collapse zich in de studio voor de opnames van de Elemental EP.

Het debuutalbum ‘Holy War’ is een kritisch album over de naar eigen zeggen ‘post-moderne ecologische en spirituele apocalypse. Great Collapse is een van de weinige bands waar, anno 2015, zowel de muziek als de boodschap centraal staat.

Op 10 oktober speelt Great Collapse samen met BoySetsFire en Silverstein in de Melkweg in Amsterdam.

Tour:
01.10. DE – Hamburg – Docks
02.10. NL – Amsterdam – Melkweg
03.10. UK – London – Islington Academy
04.10. BE – Hasselt – Muziekdroom
05.10. DE – Münster – Skaters Palace
06.10. DE – Wiesbaden – Schlachthof
07.10. DE – Nürnberg – Löwensaal
08.10. CH – Solothurn – Kofmehl
09.10. AT – Wien – Arena
10.10. DE – Lindau – Vaudeville
11.10. DE – Hannover- Swiss Life Hall
12.10. DE – Stuttgart – Schleyerhalle
13.10. DE – Dortmund – Westfallenhalle
14.10. DE – Berlin – Cassiopeia
15.10. DE – Leipzig – Four Rooms
16.10. DE – München – Backstage
17.10. HU – Budapest – Kvlt

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ