Samenwerking Rockfiles en RockMuZine een feit

Facebookrssmail

rockfilesDe samenwerking tussen Rockradiostation Rockfiles.nl en RockMuZine is een feit. Achter de schermen zijn beide teams wekenlang enorm druk bezig geweest om de samenwerking voor te bereiden. Rockfiles.nl is een van de heetste internetradio’s, die zich puur toelegt op rock. Hier hoor je de beste rock, zoals Epica, Evanescence, White Lion, Kodaline, Insanity Reigns Supreme, Imagine Dragons en veel, veel meer.

Door de samenwerking zal RockMuZine de nieuwsredactie verzorgen voor Rockfiles, waardoor de luisteraars en bezoekers van Rockfiles altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de betere recensies. Verder staan nog meerdere samenwerkingen op stapel, maar daarover binnenkort meer.

Rockfiles.nl is in 2011 opgericht als protest op het gebrek aan een echt rockstation in Nederland. In enkele jaren is Rockfiles uitgegroeid tot een instituut op rockmuziek en luisteren vele duizenden dagelijks naar het station. En dat aantal groeit nog dagelijks.

RockMuZine is in 2014 opgestart als dochtersite van Maxazine.nl. Door de ervaring van de ploeg achter Maxazine.nl, al enkele jaren het grootste muziekplatform van Nederland, is RockMuZine inmiddels uitgegroeid tot een stabiel en actueel rockmuziekplatform.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ