LEGENDS of ROCK Tribute Festival naar St. Amandus in Bilzen

Facebookrssmail

Legends of rock tribute tourOp zaterdag 2 december a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar St. Amandus in Bilzen voor een spetterende Rock Night met Iron Maiden by Powerslave, Volbeat by Volbeat Tribute, Guns N’ Roses/Slash by Slash N’ Roses, The Ultimate Rock Experience by KOYLE en Rock coverband Jeff B.R.I.C.K. De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands van Nederland, België, Engeland en Duitsland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving.

Iron Maiden by Powerslave
Wanneer deze goed geoliede machine eenmaal begint, is er geen houden meer aan. Het hoge niveau van de klassieke hits zoals The Number Of The Beast, Run To The Hills, The Trooper, Fear Of The Dark of het volledige ‘Number Of The Beast’ album integraal, zijn het bewijs dat Powerslave weet hoe ze deze Iron Maiden klassiekers moeten brengen. Al sinds 1997 (Nederlands’ eerste IM tribute) speelt de band stad en land (BeNeLux, UK, DE) plat, waaronder de meeste gerenomeerde zalen van NL zoals 013 Tilburg, Boerderij Zoetermeer, Paard van Troje Den Haag, Dru Cultuurfabriek Ulft, Vorstin Hilversum en festivals als Bospop 2012 (mainstage), Sjwaampop, Paaspop, Nirwana’s tuinfeest, Zoks en talloze ‘Monsters of Rock’ shows. Met hun volledige show met aankleding en special effects zoals dat van een Maiden show verwacht mag worden is het plaatje compleet. Schreeuwend en headbangend op deze heavy metal waan je je in een heus Iron Maiden concert!

Volbeat by Volbeat Tribute
De vijf podiumbeesten van Volbeat Tribute worden door hun vele optredens op gerenommeerde podia en festivals in Nederland, België en Duitsland inmiddels omarmd door de diverse landelijke Volbeat-fanclubs en hebben dus een hoogstaande reputatie opgebouwd. De uitgekiende repertoirelijst die naast de hits ook de beste albumnummers bevat maakt samen met de technische perfectie en de unieke Volbeat sound and feel van elke show van Volbeat Tribute een ultieme beleving. ARE YOU READY TO RUMBLE…?

Guns N’ Roses by Slash N’ Roses
Slash N’ Roses (NL) bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten en is een Nederlands eerbetoon aan Guns N’ Roses en aan de levende gitaar legende Saul Hudson, beter bekend als ‘Slash’! Slash N’ Roses zet een daverende show neer met spetterende uitvoeringen van de beste songs die Slash in zijn carrière gemaakt heeft. De setlist van Slash N’ Roses bevat daarmee de grootste hits van Guns N’ Roses als Welcome To The Jungle, November Rain, Sweet Child O’Mine en de betere album nummers. Daarnaast komen uiteraard ook de beste songs van Slash’s Snakepit, Velvet Revolver en het ‘solo’ album “Slash” voorbij. Met afzonderlijk vele jaren live- en studio ervaring delen de mannen van Slash N’ Roses dezelfde liefde en passie voor stevige muziek en het werk van Slash in het bijzonder.

The Ultimate Rock Experience by KOYLE
Rock coverband KOYLE brengt de grootste Rockhits vanaf de jaren 70 tot nu met een enorm vakmanschap en tomeloze energie. In België staat KOYLE al jaren aan de top en de band is ondertussen ook Nederland aan het veroveren. Met het winnen van ‘The Clash of the Cover Bands Award’ gaven de vijf mannen van KOYLE hun indrukwekkende visitekaartje al af en zijn sindsdien regelmatig te zien als headliner op de betere festivals en Rockcafe’s in Nederland en België. KOYLE garandeert een ongeëvenaard Rock-spektakel voor de liefhebbers van eerlijke Rock met een bite.

Jeff B.R.I.C.K.
Met een setlist die bestaat uit covers van de betere nummers uit de Rock geschiedenis weet Jeff B.R.I.C.K. een sterke chemie met het publiek op te bouwen en ieder optreden te laten transformeren tot een ware Rockparty! Het kenmerkende heerlijke rauwe stemgeluid van de leadzanger en instrumentaal op zeer goed niveau brengen de vijf mannen nummer als She Sells Sanctuary van The Cult, All Day And All Of The Night van The Kinks, Ballroom Blitz van The Sweet en via o.a. Tie Your Mother Down van Queen en Paranoid van Black Sabbath wordt het dak er helemaal af gespeeld. Jeff B.R.I.C.K. is hard op weg om een vaste plaats te veroveren in de top van het Belgische covercircuit.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ