Line-up Epic Metal Fest met toevoeging van Sepultura compleet

Facebookrssmail

38 - SepulturaMet de toevoeging van de Braziliaanse metaltitanen Sepultura is de line-up van Epic Metal Fest compleet. Eerder werden de Zweedse progressieve death metalband Scar Symmetry en groove metalband Dagoba aan het programma toegevoegd. Epic Metal Fest is een gloednieuw festival op zondag 22 november in het Klokgebouw in Eindhoven dat wordt georganiseerd door de Nederlandse symfonische metalband Epica.

Line-up volledig; speciale shows van Sepultura en Fear Factory

Het programma van de eerste editie van Epic Metal Fest is nu volledig. In totaal spelen er negen bands op twee podia, te weten Epica (NL), Eluveitie (CH), Fear Factory (US), Sepultura (BR), Moonspell (PT), Periphery (US), Delain (NL), Scar Symmetry (SE) en Dagoba (FR).

Sepultura viert op Epic Metal Fest zijn dertigste verjaardag met een ‘greatest hits’-set, die als onderdeel van de huidige 30th Anniversary Tour een muzikale dwarsdoorsnede geeft van de turbulente geschiedenis van deze sympathieke band. Ook Fear Factory geeft een bijzondere show op het festival, namelijk een integrale uitvoering van het in 1995 uitgebrachte (tweede) album Demanufacture – een mijlpaal in de geschiedenis van de industrial metal.

Gitarist-vocalist Mark Jansen van Epica is erg in zijn nopjes met het programma: “Ik denk dat we met deze line-up een goede mix van stijlen bieden met als rode draad de hoge kwaliteit van de bands, zeker gezien de lage ticketprijs. Dat Sepultura en Fear Factory dan ook nog eens speciale shows komen doen is voor ons slagroom op de taart.”

42 - Sepultura

Foto’s (c) Rob Sneltjes, RockMuZine.nl

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ