Annihilator naar 013

Facebookrssmail

Woensdag 4 november is de datum dat de Canadese thrashmachine Annihilator ons weer komt verblijden met een heerlijk avondje thrash/speed metal in de vernieuwde 013 in Tilburg. De band van meestergitarist Jeff Waters draait inmiddels alweer ruim 30 jaar mee en heeft al de nodige klassiekers in het genre op zijn naam staan. Debuutplaat Alice in Hell wordt nog steeds beschouwd als een mijlpaal in het genre, maar ook de nieuwere albums mogen er zeer zeker zijn! De self titled plaat ‘Annihilator’ uit 2003 werd zelfs een van hun best verkopende albums. Ook live staat de band altijd garant voor een eersteklas thrash feest!

AnnihilatorOp 18 September komt het nieuwe en inmiddels 15de album ‘Suicide Society’ uit en de nummers van deze nieuwe plaat (waarbij Jeff Waters de vocalen weer zelf heeft verzorgd) zul je deze avond ongetwijfeld voorbij horen komen naast alle andere klassiekers als o.a. ‘Alison Hell’, ‘King Of The Kill’, ‘Set The World On Fire’, ‘W.T.Y.D.’ etc.
Dave Padden (zanger van de afgelopen 10 jaar) is er helaas niet meer bij, maar Jeff Waters staat zelf ook zijn mannetje achter de microfoon.

Als support acts worden het Australische Harlott en het Amerikaanse Archer op sleeptouw genomen. Deze bands staan garant voor een portie lekkere thrash en heavy metal en zullen de zaal ongetwijfeld goed opwarmen voor Jeff en zijn mannen. Heb je zin om een avondje je nekspieren te trainen en/of je haar los te gooien, ben je benieuwd hoe Annihilator het doet zonder Dave Padden, of wil je gewoon een lekker avondje thrashen, ga dan zeker even kijken!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ