Methusalem tekent record- en videodeal

Facebookrssmail

methusalemDe Nederlandse band Methusalem brengt begin volgend jaar een nieuw album uit met zanger Nick Holleman (Vicious Rumors). Na het beluisteren van wat nieuw materiaal was het voor Into The LimeLight Records een uitgemaakte zaak om direct een aanbod te doen om de nieuwe CD uit te brengen en daaraan voorafgaand een muziek video.

De nieuwe CD zal vol staan met fantastische metal songs gedragen door een strakke ritme sectie, vol met snoei strakke riffs, waanzinnige (twin) solo’s en natuurlijk vervolmaakt met Nick Holleman’s fantastische stemgeluid.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ