Lÿnx kondigt nieuwe frontman aan

Facebookrssmail

De Canadese hardrockband Lÿnx heeft hun nieuwe frontman Ja6ur (Jagur) aangekondigd. De band, opgericht eind 2020, heeft sindsdien hun 2 EP’s uitgebracht met hun voormalige zanger Lazer Wild, en wist in korte tijd een internationale fanbase op te bouwen.

Kort na de release van hun laatste album ‘Long Live Rock n’ Roll’, kondigde Wild zijn vertrek uit de band om persoonlijke redenen aan. Na een lang auditieproces voegde Ja6ur zich bij de band als de nieuwe zanger van Lÿnx. Deze 21-jarige rocker, geboren in Lethbridge en opgegroeid in Cranbrook, heeft altijd muziek in zijn bloed gehad. Hij groeide op in een muzikaal gezin en luisterde naar glam metalbands uit de jaren 80 waar zijn vader van houdt en hij ontwikkelde al op jonge leeftijd een passie voor rockmuziek. Op 6-jarige leeftijd begon hij met drummen, maar het duurde niet lang voordat hij zijn liefde voor zang ontdekte. Zijn invloeden zijn onder andere rocklegendes als Sebastian Bach, Jim Gillette, Vince Neil, David Lee Roth & Steven Tyler.

In een recent interview zei Lÿnx-gitarist Blade: “De stem van de band is cruciaal, en elke keer dat deze verandert, verandert ook het geluid van de band. Ik denk dat met Ja6ur’s charisma, zelfvertrouwen en geweldige stem, hij perfect past bij het geluid dat Lÿnx nodig heeft!”

De band is van plan binnenkort de studio in te duiken om hun aankomende album op te nemen met hun nieuwe frontman Ja6ur.

LŸNX IS:

JA6UR – Hoofdzang
BLADE – Gitaren
FANGS – Bas
FLASH – Drums

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ