Memorial event voor Okkie Huijsdens

Facebookrssmail

Ter ere van Okkie Huijsdens, voormalig producer van bands als Bodine en Normaal en het feit dat hij een jaar geleden kwam te overlijden zal er op 5 november aanstaande een memorial-avond plaats vinden bij Muziektheater Calypso te Wijk bij Duurstede die tot in de kleine uurtjes zal gaan duren.

Okkie-huysdens-foto © Fleur Huijsdens
Foto (c) Fleur Huijsdens

Tijdens deze avond zullen een groot aantal bekende zangeressen, zangers en  muzikanten op een feestelijke manier de muzikale herinnering aan Okkie ten gehore brengen. Niet alleen de muziek die hij zelf geschreven en uitgevoerd heeft, maar ook de muziek waaraan hij als producer/sound engineer gewerkt heeft. De presentatie is in handen van  Rob Bolland en René Bom (Nachtburgemeester van Den Haag)

okkie huijsdens memorial posterDe artiesten die de live-sets zullen verzorgen zijn: Bob Schimscheimer, Michael Riesenbeck, Henk Nibourg, Peter Strykes, Lain Barbier, Jo de Roeck, Johan Slager, Robert Soeterboek, Paul Vink, Toine van der Linden, Margreet Karsemeijer, Shell Schellekens, Tom Moerenhout,  Saskia Riemens, Thijmen Vonk, Marcel en Yenney de Boer, Michael van Remmen, Hilde Marchall en Rob Bolland en een speciaal optreden zal worden verzorgd door Dany Lademacher’s Wild Romance, helaas zonder Dany daar hij vanwege een blessure voorlopig niet mag optreden. Het geluid wordt deze avond verzorgd door The Sound Brothers.

De gehele opbrengst van deze avond zal ten goede komen aan het KWF Kankerfonds.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ