Bootleg Betty en Raw Flowers 19 november in Luxor Arnhem

Facebookrssmail

Maar liefst twee dikke bands van Nederlandse bodem komen op donderdag 19 november om 21.00 uur naar Luxor Live Arnhem.

Bootleg Betty is een band met invloeden van rock ‘n roll, country, rockabilly en pop. Het bijzondere daarbij is dat band geheel uit vrouwen bestaat. “Met hun muziek nemen de dames je even mee naar een rokerige, vuige kroeg waar ze je met hun zelfgeschreven songs alle hoeken van de rootsmuziek laten horen.”Met hun eerste album dat werd uitgebracht door het recent opgerichte Kroese Records neemt de band je mee naar een rokerige, vuige kroeg waar de versterkers kraken en het zweet van de muren druipt.

Ariane van Ginneke- Raw Flowers1Sierlijke gitaarliedjes met kloten, zo laat de muziek van de Achterhoekse rockband Raw Flowers zich misschien het best omschrijven. Bassist/toetsenist Clemens Mul en drummer Ilja Vaags leggen met dwingende basritmes en harde klappen het fundament voor het bandgeluid. Gitarist Paul Diersen zorgt voor een lekkere bluesy gitaargeluid met een rauw randje waar nodig. Zanger Lawrence Mul, inderdaad broer van, kleurt met zijn warme soulvolle zang met rauw randje de nummers van de Flowers in. Eerder stonden zij al in de bovenzaal van Luxor als voorprgramma van Donnerwetter.

Kortom,  een avond  met twee toppers uit eigen land die je niet mag missen!

Voor meer info en kaarten: https://www.luxorlive.nl/agenda/raw-flowers-bootleg-betty/

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ