Black Label Society exclusief naar Doornroosje

Facebookrssmail

BLACK LABEL SOCIETY BLSDe Amerikaanse metalband Black Label Society met de legendarische gitarist Zakk Wylde komt voor een exclusieve show naar Nijmegen. De inmiddels 47-jarige Amerikaanse rockheld is de laatste jaren vaste gast op diverse festivals als Graspop en Download, maar clubshows zijn schaarser aan het worden. De band staat voor heavy, melodieuze songs met ijzersterke riffs, grooves en messcherpe gitaarsolo’s, die soms worden afgewisseld met indrukwekkende ballads. Met de negende plaat ‘Catacombs of the Black Vatican’ nog vers in het geheugen zal de grote zaal deze avond ontploffen.

Op 15 november staat Black Label Society voor een exclusieve show in Doornroosje in Nijmegen.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ