18 nieuwe namen voor Graspop, Megadeath, Pennywise, Powerwolf, Dropkick Murphys en meer

Facebookrssmail

Graspop Metal Meetin heeft weer 18 nieuwe namen bekend gemaakt! Met Megadeath, Disturbed, Dropkick Murphys, Foreigner, Down, Killswitch Engage, Sixx:A.M., Pennywise, Powerwolf, Obituary, Paradise Lost, Eisbrecher, Firewind, Shining, Tesseract, Thy Art is Murder, God Dethroned en Norma Jean. voegt Graspop Metal Meeting 18 heavy namen toe aan de line-up. De teller staat op nu op 51 bands.
Graspop-Metal-Meeting-Logo

Alle bevestigde bands in alfabetische volgorde: Abbath, Amon Amarth, Arcturus, August Burns Red, Black Sabbath, Borknagar, Bullet for My Valentine, Bury Tomorrow, Dark Funeral, Delain, Dirkschneider, Disturbed, Down, Dropkick Murphys, Eisbrecher, Firewind, Fleshgod Apocalypse, Foreigner, God Dethroned, Grand Magus, Iron Maiden, Killswitch Engage, King Diamond, La Muerte, Legion of the Damned, Loudness, Megadeth, Monuments, Moonspell, Myrkur, Norma Jean, Obituary, Oomph!, Overkill, Paradise Lost, Pennywise, Powerwolf, Sacred Reich, Satyricon, Shining (SE), Sixx:A.M., Slaves, Testament, Tesseract, The Algorithm, The Midnight Ghost Train, Thy Art Is Murder, Trivium, Twisted sister, Virgin Steele, Volbeat.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ