Concert Lamb of God en Children of Bodom gecanceld

Facebookrssmail

Foto (c) Dirk van de HeuvelHelaas wordt de show van Lamb of God en Children of Bodom van vanavond in 013 gecanceld. Door de aanslagen in Parijs die tevens plaatsvonden in een poppodium is de druk en stress op deze bands die in Europa spelen erg groot. Gecombineerd met de dreiging van terroristische aanslagen in Duitsland gisteren voelen beide bands een te grote druk om vanavond de performance te bieden die het publiek van ze gewend is. Dit heeft ze doen besluiten om de show te cancelen. Het is nog onbekend of de band op een later tijdstip terugkomt naar 013.

Foto (c) Dirk van den Heuvel, archief RockMuZine.nl

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ