Guns N’ Roses are back!

Facebookrssmail
Guns N’ Roses

Hoewel de reünie tussen de gebrouilleerde bandleden Axl Rose, Slash en Duff McKagan al dateert van 2016, had Guns N’ Roses sinds het verschijnen van ‘Chinese Democracy’ nog geen nieuw materiaal uitgebracht.

Eerder deze week speelde de band het nummer ‘Absurd’ al tijdens hun optreden in Boston en uiteindelijk is nu het nummer dan ook echt te horen op de verschillende streamingdiensten. Het is een bewerking van het nummer ‘Silkworms’, dat de band tijdens optredens in 2001 ook al enkele keren speelde, maar wat nooit officieel is uitgebracht.

Hiermee levert de legendarische rockband uit Los Angeles weer een krachtige rocksong af, die doet denken aan de energieke muziek waarmee ze eind jaren tachtig, begin jaren negentig furore maakten. Stevige gitaarriffs met een herkenbare Slash signatuur en het kenmerkende stemgeluid van Axl Rose maken ‘Absurd’ tot een écht Guns N’ Roses nummer.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ