Concert Five Finger Death Punch in Milaan mogelijk doel IS

Facebookrssmail

Louder-than-Life-210_Five-finger-death-punchOp 16 november heeft een gemaskerde man, die wordt geassocieerd met Anonymous bericht over diverse IS aanvallen op zondag 22 november. De FBI geeft toe informatie te hebben dat het worstelevent in Atlanta (dat ook was doorgegeven) een mogelijk doel is.

Op de website van International Business Times staat het nieuws dat het hackerscollectief Anonymous informatie heeft gevonden waaruit blijkt dat IS diverse doelen op zondag 22 november wil aanvallen. Het al genoemde worstelevent van de WWE in Atlanta, maar ook een concert van Five Finger Death Punch in Milaan en andere doelen in Frankrijk, Italie, Indonesie en Libanon zijn genoemd.

Inmiddels is op het twitter account van Anonymous meegedeeld dat zij deze geruchten niet hebben verspreid. Vreemd is het wel, maar in de huidige staat van paraatheid reden voor voldoende verwarring en angst.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ